Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Pred polnočjo

Planet Plus 1

sobota, 22. jul. 2017
ob 23:20

Ponovno na sporedu

Od prvega srečanja med Jessejem in Céline na vlaku za Dunaj sta minili skoraj dve desetletji. Zdaj s svojima hčerkama živita v Parizu, poletje pa preživljata v Grčiji. Ob koncu počitnic se Jesse sprašuje o svojih življenjskih odločitvah in njegov odnos s Céline se zamaje.

Originalni naziv:
Before Midnight

Režija:
Richard Linklater

Igrajo:
Ethan Hawke
Julie Delpy
Seamus Davey-Fitzpatrick
Jennifer Prior
Charlotte Prior
Xenia Kalogeropoulou

Leto:
2013

Žanr:
Drama

Država porekla:
Koprodukcija

Dolžina:
125 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Zenit

Zvizdan (aka. The High Sun)

HBO 3

petek, 23:25

Zenit

Vasi muči dolga zgodovina vzajemnega etničnega sovraštva. Tam vzklije prepovedana ljubezen, ki s svojo močjo kljubuje nevarnosti. Prva zgodba leta 1991 spremlja romantično privlačnost, ki se mora kot prepovedana ljubezen prikriti sredi vsesplošne napetosti, norosti, zmede in strahu pred bližajočo se vojno. V drugi leta 2001 je krvavega spopada že konec, vendar je nemogoče, da bi se zaljubljenost razvila v dolgotrajno ljubezen in odnos: vojne rane so še sveže in se le počasi celijo. Tretja zgodba se odvija leta 2011, ko ljubezen naposled naleti na plodna tla, če bi se le ljubimci lahko otresli bremen preteklosti. Zlonamernost in sumničenje sta še vedno tam in razbremenjujoče odrešitve ni lahko doseči, a če ne drugega, je končno za to vsaj nekaj upanja.

Tri barve: Rdeča

Trois Couleurs: Rouge

SLO 1

petek, 23:10

Tri barve: Rdeča

Nekoliko otožni manekenki se življenje dramatično spremeni po naključnem srečanju s starejšim zagrenjenim sodnikom, ki ga upodobi zreli Jean Louis Trintignant. Nekaj metrov stran se odvija s prvo zgodbo navidezno povsem nepovezana druga zgodba ljubosumja in izdaje.

The Stains

Ladies And Gentlemen, The Fabulous Stain...

Cinemax 1

sobota, 00:10

The Stains

Corinne Burns je petnajstletna sirota, ki vzbudi pozornost krajevne javnosti, ko med televizijskim poročanjem v živo odpove svojo službo na stojnici s hamburgerji. Skupaj s svojo sestro Tracy in sestrično Jessico je ustanovila žensko glasbeno skupino "The Stains". Med obiskom nastopa veteranske hard rock zasedbe "Metal Corpses" pod vodstvom karizmatičnega pevca Louja Corpsa, katerih predskupina je bila britanska pankovska zasedba "The Looters", se Corinne odtihotapi v zakulisje odra po nasvet ? prav tedaj, ko Lou zahteva od vodje turneje Lawnboya, naj poišče kakšno primernejšo predskupino. Lawnboy se v hipu odloči za skupino "The Stains". Čeprav je njihov prvi uradni nastop prava katastrofa, sprožijo veliko zanimanje občinstva z nenavadno, dihurju podobno pričesko Corinne, izzivalnimi oblačili in uporniško držo deklet, ki pravijo, da "ne bodo razdajale spolnih uslug" ...

Pošastna mora

Der Nachtmahr

Cinemax 2

sobota, 00:20

Pošastna mora

Šestnajstletna Tina (Carolyn Genzkow) je samo še ena izmed mnogih najstnic v skupini vrstnikov, ki se ponoči odkradejo od doma, hodijo na raverske zabave in preizkušajo številne prepovedane opojne snovi v družbi fantov. Po neki posebej naporni noči zabave v dvorcu s plavalnim bazenom si začne Tina po svoje razlagati podobe, ki jih je zabeležil njen mobilni telefon. Zbudi se s čudno majhno pojavo ob sebi, ki jo poslej spremlja povsod in jo lahko vidi le ona. Nihče drug ne doživlja tega, starši ji ne verjamejo, psiholog pa ji predlaga, naj se sooči s tem bitjem in ga vpraša, kaj pravzaprav hoče od nje. Tina uboga nasvet in v čudnem pojavu nazadnje odkrije bolj prijatelja kakor sovražnika. Vendar gre za odnos, ki bo Tino spremenil do nerazpoznavnosti.

Deadpool

Deadpool

HBO

petek, 22:45

Deadpool

Zgodba, osnovana na najbolj nenavadnem med stripovskimi junaki založbe Marvel Comics, spremlja nekdanjega operativca posebnih enot in nato plačanega morilca Wada Wilsona. Po usodni diagnozi se podvrže neodobrenim biološkim poskusom, zaradi katerih pridobi sposobnosti hitrega celjenja in čarobne ozdravitve ter se prelevi v svoj drugi jaz ? ciničnega, obešenjaškega superjunaka z imenom Deadpool. Oborožen z neranljivostjo in prirojenim smislom za črni sprevrženi humor, se poda na lov za pokvarjencem, ki mu je rešil in obenem skoraj uničil življenje.