Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Neslavne barabe

ORF 1

nedelja, 17. sep. 2017
ob 22:10

Ponovno na sporedu

Mlada židovska begunka Shosanna je priča pokolu svoje družine s strani nacističnega poveljnika Hansa Lande. Nekaj let kasneje Shosanna, ki je zdaj lastnica majhne kinodvorane, dobi priložnost za maščevanje. Nemški vojni junak Fredrick Zoller želi v njeni kinodvorani za nacistične častnike prirediti pomembno filmsko premiero. To pritegne pozornost posebne gverilske skupine židovsko-ameriških vojakov pod vodstvom neusmiljenega Alda Raineja, ki je tako kot Shosanna odločen obračunati s sovražnikom. Usodni večer se tako prične ...

Originalni naziv:
Inglourious basterds

Režija:
Quentin Tarantino

Igrajo:
Brad Pitt
Mélanie Laurent
Christoph Waltz
Eli Roth
Michael Fassbender
Diane Kruger

Leto:
2009

Žanr:
Vojni

Država porekla:
ZDA

Dolžina:
150 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Viktorija

Victoria: Ladies In Waiting

HBO 2

sobota, 22:30

Viktorija

Po smrti kralja Williama IV. njegova 18-letna nečakinja, princesa Alexandrina Victoria iz Kenta, postane monarhinja Britanije. S tem se začne novo obdobje, ko mora dokončno odrasti in se soočiti z novimi odgovornostmi in problemi s podložniki.

Lisičja vila Liza

Liza, A Rókatündér

SLO 1

sobota, 23:05

Lisičja vila Liza

Liza je preprosta tridesetletna medicinska sestra, ki si želi samo ljubezni, ampak njeni moški kot po tekočem traku umirajo na prvih zmenkih. Že dvanajst let Liza skrbi za Marto, vdovo bivšega japonskega ambasadorja. Medtem ko Liza čaka na nov zmenek v Mekk Burgerju, Marto ubije Lizin namišljeni prijatelj Tomy Tani, duh japonske pop ikone iz petdesetih let. Nedolžno dekle deduje starkino stanovanje, zato jo Martini ljubosumni sorodniki naznanijo policiji. Primer dodelijo Zoltanu, rahlo čudaškemu detektivu. Zaradi bolj učinkovite preiskave najame sobo v Lizinem stanovanju. Sčasoma popravi marsikatero pomanjkljivost v starem stanovanju in pri tem večkrat skoraj izgubi življenje v milo rečeno bizarnih nesrečah. Vse kaže, da je za smolo kriva njegova rastoča zaljubljenost v Lizo. Ubogo dekle še naprej izgublja snubce na prvih zmenkih in počasi začne verjeti, da nad njo ...

Hvala, ker kadite

Thank You for Smoking

Planet TV

sobota, 23:00

Hvala, ker kadite

Premeteni novinar Nick je glavni odvetnik tobačnih proizvajalcev in s svojimi spretnimi potezami vedno znova preseneti in porazi nasprotnike, ki bi radi prepovedali kajenje. Toda Nickovi argumenti se znajdejo na močnem prepihu, ko o njegovem delu podvomi nadobudni sin Joey. Dodatne težave mu povzroča tudi privlačna novinarka, ki ji Nickova ideja o ponovnem reklamiranju cigaret s pomočjo kajenja v filmih ni niti najmanj všeč.

Dobri državljan

A Good American

ORF 2

nedelja, 23:05

Dobri državljan

Ujetniki ljubezni

Stuck in love

Pop TV

nedelja, 22:20

Ujetniki ljubezni

Čeprav so minila že tri leta od ločitve, uspešni pisatelj Bill Borgen ne more preboleti in ne neha vohuniti za svojo ženo Erico. Zapustila ga je zaradi drugega moškega. Njegova soseda Tricia ga skuša prepričati, da ponovno začne iskati ljubezen, a ga nobena druga ne očara. Medtem njegova hčerka Samantha skuša objaviti svojo prvo knjigo, sin Rusty pa še vedno išče svoj prostor pod soncem. A naši junaki bodo spoznali, da konec včasih pomeni tudi nov začetek.