Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Vzpon Viteza teme

Kino

ponedeljek, 18. sep. 2017
ob 12:30

Ponovno na sporedu

Tokrat se mora Batman spopasti z nadnaravno močnim in nepredstavljivo zlobnim kriminalcem Banom, ki želi popolnoma uničiti Gotham City. Toda najprej se mora soočiti z lastnimi demoni in strahovi, saj je pred leti sprejel krivdo za zločine, ki jih ni storil. Preglavice pa mu povzroča tudi skrivnostna pretkanka Selina, ki ima neznane namene. A tudi potem, ko si še enkrat nadene netopirjevo ogrinjalo in oklep, bo le stežka kos odličnemu Banu in njegovim podanikom.

Originalni naziv:
The dark knight rises

Režija:
Christopher Nolan

Igrajo:
Christian Bale
Gary Oldman
Tom Hardy
Joseph Gordon-Levitt
Anne Hathaway
Marion Cotillard

Leto:
2012

Žanr:
Akcija

Država porekla:
ZDA

Dolžina:
200 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Stotnik Amerika: Zimski vojak

Captain America: The Winter Soldier

HBO

nedelja, 13:05

Stotnik Amerika: Zimski vojak

Dve leti po uničujoči bitki za New York se skuša Steve Rogers oziroma Stotnik Amerika sprijazniti s svojo vlogo v svetu in živeti mirno življenje povprečneža v Washingtonu. A ko napadejo kolega v organizaciji O.B.O.D., se Steve nehote znajte v mreži spletk in zarot, ki ogroža ves svet. Stotnik Amerika se zato spajdaši s Črno vdovo, da bi skupaj razkrila zaroto v organizaciji in se zoperstavila morilcem, ki so jih poslali za njima. Ko se naposled izkaže globalni obseg zlobnega načrta, Stotnik Amerika in Nataša pridobita za pomoč novega zaveznika, Sokola, vendar se vsi trije znajdejo pred Stevovim nekdanjim prijateljem, zdaj pa novim, neverjetnim sovražnikom.

Pošastni tovornjaki

Monster Trucks

HBO 2

nedelja, 12:30

Pošastni tovornjaki

Tripp je srednješolec zadnjega letnika z avtomehanično žilico in ljubeznijo do dirkalnih poltovornjakov, ki nekoč naleti na neverjetno odkritje: inteligentno, gorivo goltajočo lovkasto pošast po imenu Creech. Da bi prikril nagajivega novega prijatelja, ga skrije pod pokrov svojega zadnjega vozila in bitje prevzame funkcijo visoko zmogljivega motorja. Nenavadna dvojica, ki si deli navdušenje do hitrih poltovornjakov z velikanskimi pnevmatikami, se opravi na divjo pustolovščino, da bi Creecha vrnili k njegovi družini in da bi pohlepni naftni družbi preprečila razdejati Trippov domači kraj.

Zvezda je rojena

A Star is Born

SLO 2

nedelja, 13:15

Zvezda je rojena

Esther prispe v Hollywood in si najprej najde službo kot natakarica na hollywoodski zabavi, kjer se ji nasmehne sreča v obliki razigranega, okajenega zvezdnika Normana Maina, ki se tako zatreska v Esther, da jo že naslednjega dne pošlje na avdicijo. Esther s pomočjo Normana, s komer se kmalu poroči, prepotuje pot od trnja do zvezd in postane hollywoodska diva. Medtem pa se Normanova alkoholizem in kariera poslabšata, dokler nekdanji zvezdnik ne postane zgolj še uničeni mož slavne igralke.

Uničenje

Blight

Cinemax 1

nedelja, 13:20

Uničenje

Mladega duhovnika pošljejo na odmaknjeni otoček ob zahodni obali Irske, da bi odtujeni ribiški skupnosti pomagal ubraniti se pred temačnimi nadnaravnimi silami. Vendar tam nič ni, kakor se zdi. Kratka psihološka grozljivka prinaša poklon žanrskim klasikam, predvsem slovitemu "Izganjalcu hudiča".

LEGO film

The Lego movie

Kanal A

nedelja, 13:55

LEGO film

Prva animiranka s priljubljenimi LEGO kockami spremlja Emmeta, povsem povprečnega LEGO možička, ki vedno spoštuje pravila, vendar ga sodržavljani po pomoti določijo za najnenavadnejšo osebo LEGO sveta, ki bo ključna za njegovo rešitev. Z druščino neznancev se poda na epski podvig, da bi ustavil zlobnega tirana, seveda pa je za to nalogo neizmerno slabo pripravljen. A zdaj je usoda sveta v njegovih plastičnih rumenih rokah.