Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Prihod

HBO 3

ponedeljek, 18. sep. 2017
ob 14:30

Ponovno na sporedu

Ko po svetu pristane več neznanih letečih predmetov, mora posebna skupina strokovnjakov najti način, kako vzpostaviti kontakt s povsem neznanim sogovornikom. Pod vodstvom izkušenega polkovnika Webra (Forest Whitaker) se znajdeta tudi matematik Ian (Jeremy Renner) in strokovnjakinja za jezike Louise (Amy Adams), toda prišleki so tako zelo drugačni od nas, da se zdi vsaka komunikacija z njimi skorajda nemogoča. Louise je kljub temu odločena, da najde skupni jezik in razkrije pravi namen prihoda Nezemljanov, preden se zaradi nepremišljenih potez politikov lahko zgodi najhujše.

Originalni naziv:
Arrival

Režija:
Denis Villeneuve

Igrajo:
Amy Adams
Jeremy Renner
Forest Whitaker
Michael Stuhlbarg
Mark O'Brien
Tzi Ma

Leto:
2016

Žanr:
Znanstvena fantastika

Država porekla:
ZDA

Dolžina:
120 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Potniki

Passengers

HBO

ponedeljek, 16:10

Potniki

Mlada novinarka Aurora (Jennifer Lawrence) in mehanik Jim (Chris Pratt) sta potnika na vesoljski ladji, ki ju pelje na nov planet, novemu življenju naproti. Potovanje postane smrtno nevarno, potem ko ju komore za spanje predčasno prebudijo iz hibernacije, celih 90 let pred prihodom na cilj. Medtem ko skušata Jim in Aurora odkriti, zakaj sta se predčasno prebudila, se med njim postopno stke močna privlačnost. Preostanek življenja sta prisiljena preživeti v osami, toda kmalu ugotovita, da plovilo pestijo številne druge težave. Med izogibanjem številnim smrtnim nevarnostim, ki prežijo iz vesolja, se z njima poigrajo tudi ljubezenska čustva, kar jima da novih moči za spopad z neskončno razsežnostjo prostora in časa. Na kocki so tudi življenja preostalih 5000 spečih potnikov in le onadva jih lahko rešita.

Pobič

The kid

SLO 1

nedelja, 15:05

Pobič

Njegov klasični lik Potepuha na cesti naleti na siroto, dečka (Jackie Coogan), ki se ga ne more znebiti in ga nejevoljno vzame v zaščito. Ko deček malce odraste, paru z manjšimi prevarami uspe služiti denar in skromno preživeti. Nato pa dečka ugrabijo negativci. Potepuh ga skuša z vsemi močmi rešiti, da bi lahko ostala skupaj.

Izgnanstvo

Exiled

Cinemax 1

ponedeljek, 15:00

Izgnanstvo

Zadnje leto prve svetovne vojne. Izčrpanega nemškega vojnega kirurga Ulricha pošljejo v Latvijo, kjer naj bi pregledal odmaknjeno psihiatrično kliniko za bolnike s post-travmatskim sindromom. Tamkajšnji čudaški svet, kjer se resničnost zdi kot fantazija, je velikanski izziv za njegov logičen in hladen razum. Njegovi jalovi poskusi, da bi preuredil bolnišnico in nepričakovano zbližanje s skrivnostnim "divjim dečkom" iz bližnjega gozda ga vodita na pot samoodkritja, kjer spozna svoj resnični jaz. Novo pridobljeno zatočišče se bo moralo kmalu spremeniti v zadnjo obrambno linijo pred bližajočo se norostjo vojne.

Intervencija

The intervention

HBO 2

ponedeljek, 15:05

Intervencija

Nekdo izmed štirih parov odkrije, da je bil ves njihov izlet načrtovan kot organizirani poskus rešitve njihovih zakonov. Dobri nameni se do konca izjalovijo, vsakdo med njimi se je prisiljen soočiti s skrivnostmi in strahovi, ki jih zadržujejo pred tem, da bi drug z drugim našli resnično srečo in ljubezen.

LEGO film

The Lego movie

Kanal A

nedelja, 13:55

LEGO film

Prva animiranka s priljubljenimi LEGO kockami spremlja Emmeta, povsem povprečnega LEGO možička, ki vedno spoštuje pravila, vendar ga sodržavljani po pomoti določijo za najnenavadnejšo osebo LEGO sveta, ki bo ključna za njegovo rešitev. Z druščino neznancev se poda na epski podvig, da bi ustavil zlobnega tirana, seveda pa je za to nalogo neizmerno slabo pripravljen. A zdaj je usoda sveta v njegovih plastičnih rumenih rokah.