Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Simpsonovi

ORF 1

sobota, 14. okt. 2017
ob 16:35

Ponovno na sporedu

Simpsonovi (izvirno angleško The Simpsons) je najdlje trajajoča risana televizijska nanizanka in situacijsko-komična nanizanka v televizijski zgodovini ZDA, začeli so jo predvajati že 17. decembra 1989. Oče Homer dela kot inšpektor za varnost pri delu v mestni jedrski elektrarni, mati Marge je varuhinja družinskega miru, Bart je razposajen in poreden 10-letnik, Lisa je 8-letna inteligentna glasbenica. Najmlajši v družini je ime Maggie ...

Originalni naziv:
The Simpsons

Leto:
2002

Žanr:
Humoristična nanizanka

Država porekla:
ZDA

Dolžina:
25 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Kako sem spoznal vajino mamo

How I met your mother

ORF 1

petek, 17:05

Kako sem spoznal vajino mamo

Razmerje med Barneyjem in Noro lepo napreduje in dekle že razmišlja o poroki in otrocih; zaplete se, ko se ji Barney zlaže, da tudi on želi otroke in družino. Robin medtem razmišlja, da bi si kupila psa, a ji Ted to prepove, saj obstaja velika nevarnost, da se bo nanj navezala. Zato si Robin raje omisli novega fanta, ki ima določene pasje lastnosti.

Veliki pokovci

The Big Bang Theory

ORF 1

sobota, 17:25

Veliki pokovci

Howard in Bernadette imata težave, ko marata pustiti Halley v dnevnem varstvu. Bert pa vsem predstavi svojo novo dekle.

Mick

The Mick

Fox Life

sobota, 16:35

Mick

Mickeyjini nezaželeni snubci se zberejo, da bi preprečili novo romanco; Sabrina in Alba se trudita naučiti Bena, da bi bil bolj odgovoren.

Mladi zdravniki

Scrubs

ORF 1

petek, 16:25

Mladi zdravniki

Elliot sreča svojega bivšega fanta Seana. Ko kasneje doživi še manjšo prometno nesrečo, se mlada zdravnica zave, da mora v življenju sprejeti nekaj pomembnih odločitev. J.D. ima medtem težave s pacientom, ki mu nikakor ne more postaviti diagnoze. Po pomoč se zateče k dr. Coxu, ki pa ima več dela z dr. Kelsom, s katerim bi se rad čimprej pobotal.

Veliki pokovci

The Big Bang Theory

ORF 1

petek, 15:35

Veliki pokovci

Sheldon se gnusi sam sebi zaradi naključnega znanstvenega odkritja in posledične slave, za katero meni, da je pretirana in da je ni vreden. Leonard in Amy mu morata zato pomagati pri soočenju z mešanimi občutji. Raj pa medtem nujno potrebuje novo stanovanje za teden dni, zato ga Howard povabi k sebi in Bernadette.