Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Varuhi galaksije

ORF 1

nedelja, 15. okt. 2017
ob 20:15

Ponovno na sporedu

Nekje daleč v vesolju drzni pustolovec Peter Quill ukrade skrivnostno kroglo, zato se znajde na begu pred vplivnim in častihlepnim zločincem Ronanom, čigar ambicije ogrožajo varnost in obstoj celotne galaksije. Da bi se rešil Ronanovega vztrajnega zasledovanja, je prisiljen skleniti neljubo zavezništvo s pisano četverico nepridipravov: z rakunom Raketo, ki je vedno opasan z revolverjem; humanoidom Grootom, ki bi se, če bi mu trda predla, zaradi svoje zunanjosti mirno skril med drevesi; smrtonosno in skrivnostno Gamoro in Draxom Uničevalcem, ki ga maščevanje žene vsevprek po vesolju.

Originalni naziv:
Guardians of the Galaxy

Režija:
James Gunn

Igrajo:
Chris Pratt
Zoe Saldana
Dave Bautista
Vin Diesel
Bradley Cooper
Lee Pace

Leto:
2014

Žanr:
Akcija

Država porekla:
Koprodukcija

Dolžina:
110 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Varna hiša

Safe House

VOX

sobota, 20:15

Varna hiša

Mlad agent CIE dobi nalogo, da v varni hiši pazi na ubežnika. A ko varno hišo napadejo, se tudi sam znajde na begu.

Avatar

Avatar

ORF 1

sobota, 20:15

Avatar

"Avatar" nas popelje v spektakularni svet, kakršnega si ni moč predstavljati. Na njem se prišlek z Zemlje poda na epsko pustolovščino in se nazadnje bori za rešitev tujega sveta, ki je sčasoma postal njegov dom. V nezemeljski svet vstopimo skozi oči nekdanjega marinca, priklenjenega na invalidski voziček. Kljub invalidnosti je Jake v srcu še vedno bojevnik. Rekrutirajo ga za potovanje na več svetlobnih let oddaljeno človeško postojanko na Pandori. Tam mogočna korporacija izkopava redki mineral, ki je ključnega pomena za rešitev Zemljine energijske krize. Ker je ozračje na Pandori strupeno, so ustvarili "Program Avatar", v katerem je zavest človeških "voznikov" povezana z na daljavo vodenim biološkim telesom, ki lahko preživi v smrtonosnem ozračju. Avatarji so plod genetskega združenja človeške DNK in domorodcev Pandore. Jakova naloga je infiltracija med Na'vije ...

Zamenjan

Changeling

TV 1000

sobota, 20:35

Zamenjan

Christine Collins nekega dne ugotovi, da je njen 9-letni sin Walter izginil. Takoj obvesti policijo, vendar večmesečno iskanje ne da rezultatov. Nato nekega dne policija Christine vrne dečka, ki naj bi bil njen otrok. A Christine v srcu ve, da to ni Walter. Od oblasti zahteva, da nadaljujejo preiskavo, pri tem pa se zave, da ji lahko izzivanje sistema prinese tudi smrt. Kljub temu je odločena, da ne bo nikoli nehala iskati pogrešanega sina.

Umori v Martfuju

A martfüi rém

HBO 2

sobota, 21:00

Umori v Martfuju

Neuravnovešeni morilec pobija mlada dekleta, medtem pa obtožijo in na zaporno kazen obsodijo nedolžnega moža, ki ni zagrešil ničesar. Na prizorišče pride odločni detektiv in kmalu ga obsede kriminalni primer, v katerem nanj pritiska tožilec, ki želi čim prej najti krivca za umore. Ujet v dušečem družbenem, političnem in psihološkem ozračju socialistične Madžarske se policist zaplete v mrežo zarot in izkrivljene drame.

Dnevi radia

Radio Days

AMC

sobota, 20:35

Dnevi radia

Allenov film Dnevi radia je pravzaprav izjemen in duhovit prikaz povprečne družine iz Brooklyna, kjer se celotno družinsko življenje odvija ob prižganem radijskem aparatu, drame in družinska slavja se dogajajo ob radijskem sprejemniku in vsa družina mora utihniti, ko so na sporedu najbolj priljubljene radijske oddaje. Najhujša kazen za odraščajočega fantiča je, če mu mama prepove poslušati radio, da se posveti učenju, če hoče v življenju kaj doseči.