Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Batman: Začetek

Kino HD

četrtek, 12. okt. 2017
ob 06:20

Ponovno na sporedu

Bruce Wayne se vrne domov po mnogih letih izgnanstva, da bi se boril proti kriminalu. Pošteni policist James Gordon v Gothamu naleti na korupcijo in zločinske dejavnosti na vsakem koraku. Ko se Bruce vrne kot maskirani pravičnik Batman, v mestu zavre. Dobi pa nove sovražnike: nanj se zgrnejo Catwoman, mestna drhal in poročnik Gordon.

Originalni naziv:
Batman: Year One

Režija:
Sam Liu

Igrajo:
Bryan Cranston
Ben McKenzie
Eliza Dushku
Jon Polito
Alex Rocco
Katee Sackhoff

Leto:
2011

Žanr:
Animirani

Država porekla:
ZDA

Dolžina:
65 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Radovedni George

Curious George

TV 1000

sreda, 05:30

Radovedni George

Pohlepni sin direktorja želi muzej spremeniti v ogromno parkirišče, a je direktor prepričan, da bo nova razstava lahko rešila muzej pred pogubo. Ted se odpravi v Afriko, da bi našel nekaj zanimivih antičnih predmetov, medtem pa se spoprijatelji z igrivo opico, ki jo poimenuje George. Ko se Ted odpravi nazaj v svojo domovino, ne ve, da se je George pretihotapil na ladjo.

Angry Birds film

The Angry Birds movie

HBO

sreda, 07:45

Angry Birds film

Neleteči pernati prijatelji naseljujejo rajski otok sredi morja in so nadvse srečni ? razen treh med njimi. Red ima težave z vzkipljivim značajem in izbruhi jeze, Chuck ne more krotiti svoje živčne hitrosti, Bomb pa se lahko vsak trenutek razpoči ? dobesedno. Trije neprilagojeni ptiči so od nekdaj izobčenci med skupnostjo svojih veselih rojakov, a ko njihovo domovino nenapovedano obišče rasa zelenih prašičkov z neznanimi nameni, morajo prav trije jezni ptiči ugotoviti, kaj od njih pravzaprav hočejo vsiljivci.

Pujeva velika pustolovščina: Iskanje C...

Pooh's grand adventure: The search for C...

HBO 3

sreda, 06:00

Pujeva velika pustolovščina: Iskanje Christopherja Robina

Na zadnji dan posebej toplega poletja se Christopher Robin pripravlja na vznemirljiv dogodek: prvi šolski dan. Vendar tega še ni utegnil povedati Puju in ko se ne prikaže ob dogovorjenem času, se medvedek v družbi Pujska, Tigra, Sivčka in Zajca odpravi na pot, da bi našel svojega prijatelja. Tako se začne ena najbolj priljubljenih animiranih klasik, kar so jih kdaj ustvarili, ter eno najbolj prisrčnih filmskih prijateljstev vseh časov.

V vrtincu

Gone with the wind

Kino

sreda, 06:20

V vrtincu

Scarlett se zaljubi v aristokratskega soseda Ashleyja Wilkesa in čeprav se ta poroči z drugo, Scarlett globoko v srcu verjame, da ljubi njo. Iz kljubovanja se Scarlett poroči s fantom, ki kmalu po poroki v vojni izgubi življenje. Nato Scarlett sreča očarljivega Rhetta Butlerja in med njima se razvije viharna in strastna ljubezenska zgodba.

Reševanje malega Nema

Finding Nemo

HBO

četrtek, 08:50

Reševanje malega Nema

V filmu spremljamo pestro in zabavno popotovanje dveh rib ? pretirano zaščitniškega in previdnega Marlina in njegovega zvedavega sina Nema, ki se ločita pri Velikem koralnem grebenu, kjer potapljači ujamejo malega Nema in odpeljejo v akvarij v Sydneyju. V družbi Dori, prijazne in velikodušne, a nenavadno pozabljive modre ribice, se Marlin odpravi na nevarno podmorsko pot in nepričakovano postane junak med epskim naporom reševanja lastnega sina ? ki medtem tudi sam že skuje nekaj drznih načrtov za vrnitev domov.