Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Dragi sosedje

Planet TV

petek, 13. okt. 2017
ob 19:30

Ponovno na sporedu

Klasične sosedske zamere, vrtanje lukenj pred šesto uro zjutraj, nenajavljene zabave z glasno glasbo, nenadejani obiski in strastno izkazovanje ljubezni sredi noči (pa tudi dneva); vse to sodi med zaplete, ki jih boste lahko spremljali v humoristični seriji Dragi sosedje. Dve družini, dva študenta, zapeljiva soseda in vsevedni hišnik bodo sitnarili, se prepirali, se obtoževali in grdo opravljali, a bodo tudi prijateljevali, se zapeljevali, reševali težave in se ljubili ter nam ponudili nešteto razlogov za smeh. V najbolj smešni hiši prebivajo: Miloš Gazivoda 'taspodn' (Zoran Cvijanović), Marta Pliberšek (Vesna Slapar), Mojmir Pliberšek (Marko Miladinović ? Mile), Leon Pliberšek (Matija Brodnik), Suzana Hrušovar (Tina Gorenjak), Andrej Jovanovič (Nenad Nešo Tokalić), Nik Hrušovar (Mak Tepšić), študenta Luka Langerholz in Boris Krajnc (Mario Ćulibrk in Jernej Kogovšek) ter lepa soseda Sara Jagodic (Inti Šraj). Že znanim likom se bodo v drugi sezoni pridružili tudi nekateri novi stalni liki in kopica gostujočih zvezdnikov.

Originalni naziv:
Dragi sosedje

Režija:
Gregor Andolšek

Igrajo:
Tina Gorenjak
Inti Šraj
Zoran Cvijanović
Matija David Brodnik
Mario Ćulibrk
Jernej Kogovšek

Leto:
2017

Žanr:
Humoristična nanizanka

Država porekla:
Slovenija

Dolžina:
30 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Brooklyn 9-9

Brooklyn nine-nine

Kanal A

četrtek, 18:55

Brooklyn 9-9

"Pontiac Bandit" oziroma Doug Judy je znova v priporu, potem ko je ogoljufal Jakea in Roso. Toda ko Rosa ugotovi, da Judy ve, kje se nahaja vodja preprodaje droge "Giggle Pig", kapitan Holt ponudi hudodelcu dogovor o tožbi, če pomaga pri iskanju droge. Medtem sta Gina in Boyle nervozna, da so se njuni starši preveč zbližali, Santiago podari Holtu božično darilo.

Veliki pokovci

The Big Bang Theory

ORF 1

četrtek, 18:55

Veliki pokovci

Leonard odkrije neko staro Sheldonovo napako, za katero je prepričan, da bo njegovega prijatelja zelo vznemirila, zato ga poskuša že vnaprej pomiriti. Nazadnje Sheldon pride do nekakšnega kompromisa in Leonarda kaznuje. Penny medtem sreča Rajevo bivšo punco Lucy in si ne more kaj, da se ne bi vmešala v njun odnos.

Sestra Jackie

Nurse Jackie

HBO 3

četrtek, 19:35

Sestra Jackie

Jackie Peyton je predana medicinska sestra, ki dela na urgentnem oddelku revne manhattanske bolnišnice in se vsak dan sooča s travmami pacientov.

Midve z mamo: Kriva sta pijača in Melvi...

Gilmore Girls: Blame Booze and Melville

Diva

petek, 20:00

Midve z mamo: Kriva sta pijača in Melville

Revija izide in Luke in Lorelai navdušeno praznujeta. Sookie začne rojevati, Emily pa k sebi vzame tujo balerino.

Midve z mamo: Živeti in razstaviti

Gilmore Girls: To Live and Let Diorama

Diva

četrtek, 20:00

Midve z mamo: Živeti in razstaviti

Stari Twickum umre in pusti navodila, naj njegovo hišo za dva meseca spremenijo v muzej, potem pa se je znebijo. Luke se javi, da bo pomagal.