Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Reševanje malega Nema

HBO 3

nedelja, 15. okt. 2017
ob 07:35

Ponovno na sporedu

Ustvarjalci z oskarjem nagrajenih animiranih filmov "Svet igrač", "Življenje žuželk" in "Pošasti iz omare" so začofotali v povsem nov svet zabavne računalniške animacije, fantazije in čustev: v podvodno pustolovščino "Reševanje malega Nema".

V filmu spremljamo pestro in zabavno popotovanje dveh rib ? pretirano zaščitniškega in previdnega Marlina in njegovega zvedavega sina Nema, ki se ločita pri Velikem koralnem grebenu, kjer potapljači ujamejo malega Nema in odpeljejo v akvarij v Sydneyju. V družbi Dori, prijazne in velikodušne, a nenavadno pozabljive modre ribice, se Marlin odpravi na nevarno podmorsko pot in nepričakovano postane junak med epskim naporom reševanja lastnega sina ? ki medtem tudi sam že skuje nekaj drznih načrtov za vrnitev domov.

Originalni naziv:
Finding Nemo

Režija:
Andrew Stanton

Igrajo:
Albert Brooks
Ellen DeGeneres
Alexander Gould
Willem Dafoe
Brad Garrett
Allison Janney

Leto:
2003

Žanr:
Animirani

Država porekla:
ZDA

Dolžina:
100 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Barbie: Božični napev

Barbie in a Christmas Carol

Minimax

nedelja, 08:00

Barbie: Božični napev

Publika jo naravnost obožuje, nekoliko manj pa so nad njo navdušeni njeni sodelavci, ki poznajo njene nemogoče izpade ter ozkosrčno naravo. Ko se Eden odloči, da bo sodelavcem pokvarila božič, in zahteva, da na božični dan pridejo na vajo, imajo vsi po vrsti vsega dovolj. Toda kaj, ko se morajo zavoljo preživetja ukloniti njeni volji. Sredi noči pa Eden obiščejo trije duhovi. V upanju, da bo spoznala pravo vrednost božiča, jo odpeljejo na magično popotovanje, ki v Eden ponovno zbudijo občutja otroškega veselja in moč obdarovanja.

Potomci 2: Vse gre navzdol

Descendants 2: It's Going Down

Disney Channel

nedelja, 09:40

Potomci 2: Vse gre navzdol

Film prikazuje življenje slavnih oseb, ki se srečujejo s svojimi in družinskimi težavami.

Ledena doba: Veliki trk

Ice age: Collision course

HBO 2

sobota, 07:45

Ledena doba: Veliki trk

Sid, Manny, Diego in njihova čreda morajo zapustiti dom in se odpraviti na potovanje, da bi rešili življenje sebi in drugim živalim ledene dobe. Zabavnih dogodivščin polna pot jih bo vodila v eksotične nove kraje, kjer bodo spoznali živopisno druščino novih živalskih likov.

Jaz, baraba

Despicable Me

HBO

nedelja, 09:45

Jaz, baraba

V veselem predmestju med belimi ogradami in cvetličnimi vrtovi stoji tudi temačen dvorec s posušeno trato. Nihče v soseski ne sluti, da se pod njim razteza zločinsko skrivališče in tajni laboratorij. Obdan z vojsko zvestih podanikov Gru načrtuje najdrznejšo tatvino v zgodovini sveta: ukradel bo Mesec! Gru je najbolj ponosen nad svojo množico zločinskih naprav in skrivnostnih orožij: pomanjševalnimi žarki, zamrzovalnimi puškami in elektronskimi robotskimi pajki. Z njimi se zoperstavi vsakomur, ki mu stoji na zločinski poti. Vsaj, dokler nekega dne ne sreča treh deklic iz krajevne sirotišnice, ki v njem vidijo nekaj, česar mu še nihče nikoli ni mogel ponuditi: svojega novega krušnega očeta.

Barbie: Popoln Božič

Barbie: A Perfect Christmas

Minimax

sobota, 08:00

Barbie: Popoln Božič

Barbie in njene sestrice se bodo odpravile na potovanje. Obiskale bodo Manhattan.