Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Steamboat Bill ml.

SLO 2

nedelja, 15. okt. 2017
ob 13:15

Ponovno na sporedu

Slavni Keatonov geg in še vrsta drugih zaznamujejo to vrtoglavo fizično komedijo, v kateri Buster Keaton razkazuje svoje akrobatske talente.

William "Bill" Canning je lastnik starega parnika, ki ne more tekmovati z luksuzno barko lokalnega tajkuna Kinga. Canning sina (Buster Keaton), ki ga ni videl od rojstva, pokliče na pomoč. A sin, ki nosi očetovo ime, ni silak, kakršnega je pričakoval stari Canning: je suhljat, neroden in neizurjen. Bill mlajši se zaljubi v Kitty King, hčer Canningovega nasprotnika. Oba očeta poskušata na vsak način razdružiti mlada zaljubljenca. Nato pa mesto zajame ciklon in ogrozi pristan. Bill mlajši se poda v vrsto nevarnih pustolovščin, da bi rešil izbranko. Močan vihar podre sprednji del hiše, ki pade nad mladega junaka, ki stoji natanko na mestu luknje za vrata.

Originalni naziv:
Steamboat Bill, Jr.

Režija:
Charles Reisner

Igrajo:
Buster Keaton
Tom McGuire
Ernest Torrence
Tom Lewis
Marion Byron

Leto:
1928

Žanr:
Komedija

Država porekla:
ZDA

Dolžina:
85 minut

Objavi na Facebook

PRIPOROČAMO ŠE

Dovolj besed

Enough said

Kanal A

nedelja, 13:20

Dovolj besed

Medtem ko se hčer odpravlja na kolidž, ločena maserka Eva spozna Alberta, prijaznega, zabavnega moškega, ki se podobno kot sama sooča s praznim domačim gnezdom. Njun odnos kmalu preraste v ljubezen, Eva pa se spoprijatelji z eno od svojih strank Marianne. Ta je nadarjena pesnica, ki pa se nenehno pritožuje nad svojim nekdanjim soprogom. Eva po naključju odkrije, da Marianne govori o Albertu, in kmalu začne dvomiti o svojem novem spremljevalcu.

Seksi komedija kresne noči

A Midsummer Night's Sex Comedy

AMC

nedelja, 13:50

Seksi komedija kresne noči

Borzni posrednik z Wall Streeta in čudaški izumitelj Andrew Hobbs in njegova žena Adrian gresta še z dvema paroma čez vikend na zabavo na podeželje. Vendar pride v tem času do pravega čustvenega kaosa in izmenjave spolnih partnerjev.

Ura je odbila 1

Es schlägt 13

ORF 2

sobota, 13:10

Ura je odbila 1

Ljubezenski napoj št. 9

Love potion no. 9

Kanal A

sobota, 13:35

Ljubezenski napoj št. 9

Paul Matthews je osamljen znanstvenik, ki dela v laboratoriju skupaj s prav tako sramežljivo Diane Farrow. Ker Paul nima preveč sreče pri osvajanju deklet, ga prijatelji nagovorijo, naj obišče jasnovidko, ki rada pomaga ljudem z ljubezenskimi težavami. Tako Paul pri njej dobi poseben ljubezenski napitek, ki ga preizkusita oba z Diane. Čeprav sta si Paul in Diane neverjetno podobna, saj poslušata enako glasbo, bereta iste knjige in že dolga leta nista bila na zmenku, šele s pomočjo napitka spoznata, da sta ustvarjena drug za drugega.

Monty Python: In zdaj nekaj povsem druga...

Monty Python: And Now For Something Comp...

AMC

nedelja, 15:15

Monty Python: In zdaj nekaj povsem drugačnega

"In zdaj nekaj povsem drugačnega" je filmska antologija najboljših skečev iz prvih dveh serij televizijske oddaje "Leteči cirkus Montyja Pythona". Režiser Ian MacNaughton pelje Johna Cleesa, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idla, Terryja Jonesa in Terryja Gilliama na zabavno potovanje po znanih pythonskih prizoriščih. V filmu se znajdejo trgovina za živali, urad zakonskega svetovalca, londonske ulice, bogataške prismode, stare gospe na motorjih, ki se branijo pred mlekarji, bančni roparji, umazane vilice in na smrt smešne šale. Kot v televizijski oddaji so posamezne zgodbe povezane z domiselno animacijo in junaki v uniformah, ki pravijo: "Opozarjam ta film, naj ne postane znova prismuknjen." Najljubše tarče montypythoncev so vojska, policija, britanska vlada, sodišča, Mao, stric Sam in televizijski novinarji.