Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Globoko v gozdu

Video knjižnica:

ni podatka

 

Zgodba se dogaja leta 1865 na jugu Francije. Klatež Timothée prispe v vas, kjer ga prevzame lepota mlade Josephine. Pretvarjajoč se, da je gluhonem, zaprosi mladenkinega očeta za hrano in streho nad glavo. Pri večerji izvaja skrivnostne trike, ki v Josephine izzovejo nenavadno vedenje. Ko se naslednjega dne znajdeta sama v hiši, jo s hipnozo spravi v stanje otrplosti, nato pa posili. Čeprav mladenič v njej vzbuja le strah in gnus, mu Josephine še vedno kot začarana sledi globoko v gozd ?

Režiser Benoît Jacquot je vsebino filma našel v članku neke pravnice leta 2005. Pripoveduje o aferi iz časa drugega imperija, v kateri je bil petindvajsetletni berač Timothée Castellan obsojen za ugrabitev in posilstvo Joséphine Hugues. Do posilstva naj bi prišlo zaradi hipnoze.

Originalni naziv:
Au fond des bois (Tief in den Wäldern)

Režija:
Benoît Jacquot

Igrajo:
Isild Le Besco
Nahuel Pérez Biscayart
Jérôme Kircher
Bernard Rouquette
Mathieu Simonet
Jean-Pierre Gos
Luc Palun

Leto:
2010

Žanr:
Drama

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Francija

Dolžina:
102 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.