Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Kate in Leopold

Video knjižnica:

ni podatka

 

Kate je sodobna poslovna ženska, ki ima zaradi prezaposlenosti zelo malo časa za ljubezen in romantiko, toda veliko bolj kot to so pomembne njene ambicije. Ko njen genialni nekdanji ljubimec Stuart odpre časovni portal, s svojim eksperimentom v sodobni čas pripelje aristokratskega mladeniča Leopolda, ki živi v letu 1867. Kot vojvoda je Leopold pravi kavalir, ki mu je 21. stoletje nadvse všeč. Še bolj pa mu je všeč Kate, s katero se poda na ogled New Yorka. Toda ali je močna vzajemna privlačnost dovolj, da Kate in Leopold, ki je v njenem svetu le začasno, ostaneta skupaj?

Kate in Leopold je romantična komedija iz leta 2001. Govori zgodbo plemiča, ki potuje skozi čas - iz New Yorka leta 1876 v sedanjost, kjer se zaljubi v poslovno žensko. Film je režiral James Mangold, v njem pa igrajo Meg Ryan, Hugh Jackman in Liev Schreiber.

Originalni naziv:
Kate & Leopold

Režija:
James Mangold

Igrajo:
Meg Ryan
Hugh Jackman
Liev Schreiber
Breckin Meyer
Natasha Lyonne
Bradley Whitford
Paxton Whitehead

Leto:
2001

Žanr:
Komedija

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Združene države Amerike

Dolžina:
118 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.