Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Zapuščena

Video knjižnica:

ni podatka

 

Štirideset let po letu 1966 filmska producentka Marie Jones svojo hčerko pusti v Kaliforniji, sama pa odpotuje domov, v rusko divjino. Marie je ena izmed dojenčkov v tovornjaku, ki ji je ruski uradnik Andrei Misharin nedavno po telefonu povedal, kje se nahaja kmetija njene družine. Ko Marie prispe v zapuščeno družinsko hišo, tam sreča neznanca Nikolaja. Pove ji, da je njen brat dvojčke in da je prav tako prejel Misharinov klic. Kmalu zatem se v hiši začnejo dogajati srhljive reči, saj Marie in Nikolaja začnejo preganjati duhovi. Ugotovita, da sta postala ujetnika hiše, ki ju ne namerava izpustiti.

Film iz leta 2006, ki ga je režiral Nacho Cerda, igrata pa Anastasia Hille kot Marie Jones in Carlos Reig kot Anatoly. Film govori o posvojeni ženski, ki se vrne v domačo državo k družini, ki je ne pozna, da bi razrešila skrivnost.

Originalni naziv:
The abandoned

Režija:
Nacho Cerd?

Igrajo:
Valentin Goshev
Anastasia Hille
Karel Roden
Valentin Ganev
Paraskeva Djukelova
Carlos Reig-Plaza
Kalin Arsov
Svetlana Smoleva

Leto:
2006

Žanr:
Grozljivka

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Španija

Dolžina:
99 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.