Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Mali vohuni 2: Otok izgubljenih sanj

Video knjižnica:

ni podatka

 

Nevarno napravo Transmooker morata Carmen in Juni iztrgati iz rok hudobnežev, ki bi jo lahko uporabili za to, da bi trajno onesposobili vse elektronske naprave na Zemlji. Sled ju vodi do tropskega skrivališča norega znanstvenika Romera (Steve Buscemi). Ta se je umaknil v osamo, potem ko se mu je ponesrečil nevaren eksperiment, ki je pustil posledice na njem in na celem rodu mutiranih bitij. Kot da iskanje Transmookerja ne bi bilo dovolj, morata Carmen in Juni še tekmovati z drugima minivohunoma, Garyjem in Gerti Giggles, ki želita prekositi najbolj spoštovana mala vohuna na svetu.

Film je bil na platnih predvajan leta 2002. Režiral ga je Robert Rodriguez, producirali pa Troublemaker Studios, Elizabeth Avellan in Rodriguez. V glavnih vlogah igrajo Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega, Daryl Sabara, Mike Judge ... Je drugi del serije o družini Cortez, kjer brat in sestra rešujeta svet.

Originalni naziv:
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams

Režija:
Robert Rodriguez

Igrajo:
Antonio Banderas
Carla Gugino
Alexa PenaVega
Daryl Sabara
Steve Buscemi
Mike Judge
Danny Trejo

Leto:
2002

Žanr:
Pustolovščina

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Združene države Amerike

Dolžina:
100 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.