Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Skakalec

Video knjižnica:

ni podatka

 

Sanje o uspehih pri skakanju v višino se v hipu razblinijo, ko se starši odločijo, da ga bodo skupaj z bratom Tigrisom poslali na varno v Evropo. Znajdeta se na Švedskem, ločena od staršev, pri družini, kjer nista dobrodošla. Evropa ni obljubljena dežela, kjer bi ju pričakali z odprtimi rokami. Bodri ju le misel, da bodo starši kmalu prišli za njima. Azad se pridruži šolski telovadni skupini in spet začne trenirati skoke, a brez dokumentov ne sme nastopiti na tekmovanjih.

Film govori o tematiki, ki je danes zelo popularna - arabski fant se mora pod silo preseliti v Evropo zaradi nemirov v domačem kraju. Vendar se Evropa ne izkaže za obljubljeno deželo. Kritike so dobre, režiser Petter N?ss je ujel občutek osamljenosti in odtujenosti, ki spremlja fanta v novi deželi.

Originalni naziv:
Hoppet

Režija:
Petter N?ss

Igrajo:
Ali Abdulsalam
Mehmet Aras
Per Fritzell
Dler Resul
Richard Jarl
Telar Hirani
Ronas Gemici

Leto:
2007

Žanr:
Drama

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Švedska

Dolžina:
88 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.