Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Razvozlana da Vincijeva šifra

Video knjižnica:

ni podatka

 

Cox je o perečih vprašanjih spregovoril tudi s strokovnjakom za religije dr. Stephenom A. Hoellerjem ter avtorjema Clivom Princem in Lynn Picknett, ki sta s svojo strokovno knjigo močno vplivala na nastanek Brownovega romana. Dokumentarec vsebuje tudi posnetke lokacij, kjer naj bi se dogajal Brownov roman.

Brownova Da Vincijeva šifra je ena najbolj poznanih in branih knjig na svetu, režiser Simon Cox pa se odloči iti korak dalje. V dve uri dolgem dokumentarnem filmu se je poglobil v vse aspekte in podrobnosti knjige. Pri razkivanju skrivnosti so mu pomagali tudi priznani strokovnjaki. Pa je uspel odgovoriti na večna vprašanja?

Originalni naziv:
Cracking the Da Vinci Code

Režija:
Simon Cox

Igrajo:
Susan Davies
Stephen A. Hoeller
Mark Oxbrow
Lynn Picknett
Clive Prince

Leto:
2004

Žanr:
Dokumentarni

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Združene države Amerike

Dolžina:
120 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.