Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Zapeljive laži

Video knjižnica:

ni podatka

 

Po uspešno dokončanem študiju se premožna dedinja Lauren Colton vrne domov na sončno obalo Malibuja. Prihod domov zanjo ni vesel. Njen ambiciozni in s popolnostjo obseden oče Charles se je medtem poročil z bivšo manekenko, sama pa se mora še vedno otepati pozornosti svojega bivšega fanta. Ko spozna čednega Brada, ki je za nameček nečak premožnega poslovneža, je Lauren prepričana, da je spoznala sanjskega princa. Toda Brad ni to, kar se zdi, zato se Lauren in njeni bližnji znajdejo v nevarnosti.

Film režiserja Georga Erschbamerja, ki je z dobro igralsko zasedbo prinesel novo svežino. Preplet med ljubeznijo in nevarnostjo je vedno dobra osnova za triler.

Originalni naziv:
Seduced by Lies

Režija:
George Erschbamer

Igrajo:
Josie Davis
Marc Menard
Lochlyn Munro
Bruce Dawson
Gerard Plunkett
Chelan Simmons
Sarah Edmondson

Leto:
2010

Žanr:
Drama

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Kanada

Dolžina:
87 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.