Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Maščevalci

Video knjižnica:

ni podatka

 

Iron Man, Hulk, Thor, Stotnik Amerika, Sokol in Črna vdova se združijo v boju proti zlu, da bi rešili človeštvo. Direktor mednarodne mirovne agencije S.H.I.E.L.D. Nick Fury potrebuje moštvo superjunakov, da bi mu pri tem pomagali. Po vsem svetu začne novačiti rešitelje in maščevalce, kakršnih še ni bilo.

Najbolj pričakovani film leta 2012. Svetu grozi nevarnost in agencija S.H.I.E.L.D. se odloči, da bo poklicala svoje najboljše vojake, da bodo zaščitili svet. Režiser Joss Whedon je na kupu zbral nekaj zelo znanih ameriških igralcev, kot so Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth in Scarlett Johansson.

Originalni naziv:
The Avengers

Režija:
Joss Whedon

Igrajo:
Robert Downey Jr.
Chris Evans
Mark Ruffalo
Chris Hemsworth
Scarlett Johansson
Jeremy Renner
Tom Hiddleston

Leto:
2012

Žanr:
Akcija

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Združene države Amerike

Dolžina:
143 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.