Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

V pasti

Video knjižnica:

ni podatka

 

Elitna skupina losangeleške policije se je pod vodstvom svojega kapetana Tatea prisiljena udeležiti enodnevnega treninga. Trening bo potekal v zapuščenem skladišču. Oboroženi s slepimi naboji naj bi pokazali svoje strelske in taktične vojaške sposobnosti, toda kaj ko se nenadoma znajdejo sredi sovražnega ognja dveh rivalskih tolp, ki sta pripravljeni pobiti vse, ki se jim postavijo po robu. S slepimi naboji bodo težko rešili svoje glave, zato si morajo Tate in ostali pomagati z drugačno taktiko.

Režiser Adamo P. Cultraro je v tem filmu zbral na kopu veliko število zveznikov, ki so skupaj zaigrali že v Zvezdnih stezah, to so Steve Austin, Michael Shanks, Michael Jai White, Adrian Holmes ... To se mu je izplačalo, saj je film dobil zelo pozitivne kritike. Na DVD-je je v Severni Ameriki prišel avgusta 2011 in takoj postal eden izmed 10 najboljših prodajanih filmov na DVD-jih v ZDA v mesecu avgustu tistege leta.

Originalni naziv:
Tactical Force

Režija:
Adamo P. Cultraro (as Adamo Paolo Cultraro)

Igrajo:
Steve Austin
Michael Shanks
Michael Jai White
Adrian Holmes
Candace Elaine
Lexa Doig
Steve Bacic

Leto:
2011

Žanr:
Triler

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Kanada

Dolžina:
91 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.