Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Nevidni

Video knjižnica:

ni podatka

 

Medtem ko politične oblasti in navadni ljudje namenjajo pozornost le določenim perečim temam in težavam, ki pestijo naš planet, druge ostajajo v ozadju. Toda ljudje, ki se z njimi soočajo, niso zato nič manj resnični.

Pet režiserjev se odloči nastopiti v filmu, ki ga je produciral igralec Javier Bardem. Predstavijo pet pozabljenih zgodb, ki se še vedno odvijajo. V bistvu niso pozabljene, ampak zgolj nevidne, ker oblasti tako hočejo. Gre za dokumentarni film, ki odkriva zgodbe tistih, ki jih "ne vidimo". Film je dobil zelo pozitivne kritike, prav tako ima visoki ocene na IMDB in Rotten Tomatoes.

Originalni naziv:
Invisibles

Režija:
Mariano Barroso
Isabel Coixet | 3 credits ?

Igrajo:
Lia Chapman
Isabelle Stoffel

Leto:
2007

Žanr:
Dokumentarni

Video knjižnica:
ni podatka

Država porekla:
Španija

Dolžina:
95 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.