Dobrodošli!

Samo za vas smo pripravili popolnoma nov in sodoben spletni portal MojAmisTV, ki na enem mestu prinaša:

Prepustite izbiro nam in se pripravite, da vas popeljemo v
Amisov svet zabave.

Zlatolaska in trije medvedi

Video knjižnica:

ni podatka

 

Priljubljena pravljica Zlatolaska in trije medvedi je zgodba o zvedavi deklici, ki se ne zmeni za mamina svarila in se med nabiranjem rož izgubi v gozdu. Nepričakovano zagleda na videz zapuščeno hišo in lačna ter utrujena se zateče vanjo. Brez pomišljanja si postreže s hrano in izčrpana zaspi v tuji postelji. Toda v kočo se vrnejo njeni lastniki, trije medvedi, ki jim še malo ni všeč, da je nekdo brskal po njihovem domovanju. Da pa ne bo medvedja nejevolja nad izgubljeno deklico prevelika, ji bo na koncu priskočil na pomoč Dedek Mraz, ki bo pokramljal z otroki, tudi tistimi, ki so bili manj pridni.

Lutkovna predstava narejena po angleški ljudski pravljici.

Originalni naziv:
Zlatolaska in trije medvedi

Žanr:
Predstava

Video knjižnica:
ni podatka

Dolžina:
30 minut

Objavi na Facebook

AmisTV

Sledite intuiciji.

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji. Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila. Spoznaj Amis Televizijo.

Amis MobiaTV

Odkrijte novo dimenzijo zabave.

Glejte televizijo na vašem prenosniku ali osebnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma.